Services

Klanten genieten bij
Fietsenkinne BVBA

Van een zeer goede service. Klanten worden bij Fietsenkinne BVBA vaak vaste klanten en komen met hun nieuwe aankoop terug voor herstellingen en onderhoud. De levensduur van een fiets blijft gegarandeerd door het goede onderhoud door Fietsenkinne BVBA.

Regelmatig even bij Fietsenkinne BVBA terugkomen om de fiets van een goede onderhoudsbeurt te voorzien, is dan ook essentieel. De fiets blijft dan langdurig als ‘nieuw’ voelen en ook rijden.

Uiteraard kunnen er altijd calamiteiten gebeuren. Het licht van de fiets gaat kapot, het spatbord of de ketting raakt beschadigd en ook lekke banden komen met enige regelmaat voor. Het is dan altijd fijn om te weten dat Fietsenkinne BVBA beschikbaar is om de fiets vakkundig te herstellen. Fietsenkinne BVBA onderhoudt en herstelt fietsen van alle merken.

Overweeg je de aankoop van een elektrische fiets of een elektrische scooter? Goed advies inwinnen is dan essentieel. Fietsenkinne BVBA heeft alle expertise in huis om je van het juiste advies te voorzien, zodat je met een elektrische fiets of scooter een goede en duurzame aankoop doet. Betalen met ecocheques is mogelijk.

Kom dan naar Fietsenkinne BVBA in Kampenhout en krijg uitstekend advies over welke fiets voor jou het meest geschikt is.

Rekeningnummer

KBC : BE 13 7310 2512 9439 – BIC KREDBEBB
ING: BE 42 3631 2729 4554 – BIC BBRUBEBB